tisdag 1 maj 2012

Tjo, vad det var livat...


...här ute i går! Har glömt att Valborg ju är en riktig partajkväll för de unga. Jag och Love var på en liten förfecke innan det var dags för majbrasa, sedan gick vi lite före de andra för att gå och se på när elden tändes. 
Men det var ju bara att glömma, det var så knökfullt att man knappt såg brasan, kände mer på lukten och värmen att den var tänd. Att köpa nåt gott i nåt av stånden var inte att tänka på då köerna var 10-15 m långa. Kontentan blev att vi gick till Coop och köpte en glass, sedan gick vi hem och la oss i sängen och myste. Lilla L var helt slut och somnade inom två minuter från att filmen stängts av och jag strax därefter. 
Dessvärre vaknade han vid fyra imorse och hade världens pollenallergibesvär. Så det blev nässpray, vatten, snytningar, allergimedicin osv. i en timme innan han (och jag) slutligen somnade om. Tur att det är ledig dag i dag, så att vi kunde ta oss en sovmorgon.

Hur som helst, det hängde en massa löst folk i parken utanför vårt hus i går kväll, så nu får vi se om man kanske får ta en städrunda i dag och slänga eventuella ölburkar, fimpar och annat skräp. 
Man. Har. Blivit. Gammal. Eller i vart fall:  Förälder.

See ya.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar