söndag 4 september 2011

En vecka har gått -igen!

Nej men, så har det gått ytterligare en vecka! Vad händer med tiden egentligen?? Jo, det har varit AB-kurs på jobbet, urinvägsinfektion, feber,två missade dagar på kursen, nya mc-kläder (!), mc-åkning, spontant IKEA-besök, lämning av barn i Sköndal, jogging tillbaka till Hammarbyhöjden (penicillinet hjälpte onekligen mot krämporna), spontant IKEA-besök, hämtning av barn i Sköndal efter lill-lillebrors dop, skönt häng i Rosendahls Trädgård med fina vänner, rosévin, småplock och glada barn, häng i vår park utanför huset med goa grannbarn och C:s små supergulliga avkommor, med mera, med mera
.
Nu är det söndagkväll och jag är alldeles, alldeles trött och mör efter en helg med fullt race. Stora killen har somnat i min säng (nåja, somnat har han nog inte, men jag hoppas att han är på väg...) och jag funderar banne mig, så här kl. 20.54, på att också krypa ner under täcket. Kan ju vara en skön start på nästa vecka, att ha sovit många timmar (fast ibland när jag somnar väldigt tidigt har jag en förmåga att också vakna väldigt tidigt och så sitter jag där efter lunch på jobbet och gäspar lika stort i alla fall).

Har tagit på mig en del övertidsarbete framöver, så snälla, goa pappsen kommer ner och ska hämta barnen efter skolan i ett par dagar denna vecka så att jag kan gräva ner mig med nosen i arbetetshögarna.

Adjöken och sov gott!

(Och glöm inte att se True Blood säsong 3 som hade premiär den 31 augusti om jag inte har fel. Inte den bästa av dem, även om den absolut inte var dålig, men hittills tycker jag nog att säsong 1 och säsong 4 lyser starkast)





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar