söndag 22 januari 2012

Söndagslugn

Så där ja! Ytterligare några annonser inlagda på Tradera. Kör rakt av med fast pris nu, hittills har det gått bra. Snart är garderobsrensningen som pågått ett bra tag nu, över. En del ska skänkas till Myrornas eller dylikt.

Barnen somnade kvart i åtta i dag (!!!) vilket är rekord efter en helg. Ända sedan 9.00 i morse har de kört på, med grannbarnen såklart. I två omgångar har de dragit till pulkabacken med sina snowracers och varit där i en timme åt gången (Jamen oj så mycket snö det kom plötsligt!) . All övrig tid har de sprungit än till oss, än till grannpojkarna och så har de lekt i parken utanför huset. Inte så konstigt att de kroknade så tidigt! Till saken hör förstås att Noah var hos grannarna till ca 22 i går och vaknade 7.00 i morse.

Så nu får man ladda lite i lugn och ro inför arbetsveckan. Som ändå blir kort, för halva torsdagen och hela fredagen ska ägnas åt liten L:s mage. Narkos och gastroskopi står på agendan. På torsdagen är det dejt med narkosläkare och sjuksköterska för att kolla in längd och vikt och fredagmorgon sker själva ingreppet. Äntligen!

Sedan blir det kanske skidåkning med C i Romme på lördag, beroende på väder och vind såklart. Nåväl, det är en vecka dit.

Adios så länge!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar